Mağusa Namık Kemal Lisesi 2-8 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Liselerarası Voleybol Şampiyonası final serisine katılmak üzere 30 Nisan Pazartesi günü adadan ayrılacak olan Namık Kemal Lisesi kafilesi Antrenörü Serpil Kayalp’e, kafile başkanı İlknur Şemi eşlik edecek.

Kafile adına bilgi aldığımız Serpil Kayalp şunları söyledi: “2011 yılından itibaren, minikler voleybol ile çalışmaya başladım ve çocuk yaşta çalışmaya başladığım şimdilerde birer genç yetişkin olan bu sporcular son üç yılın KKTC Liselerarası Voleybol kız takımı olarak şampiyonluk yaşarken Türkiye Grub Maçlarından da çıkarak Türkiye Finallerine gitme başarısını gösterdiler. Liselerde Bayan Voleybol adına ilk defa Türkiyenin 8 takımı arasında yarışılacak ve bunu başarmak gerçekten çok zor. 23 yıldır aktif uğraşıyorum, o kadar çok gittik ki sayısını unuttum. Geçen yıl grubta 3-2 kaybettiğimiz maç bana bu işi başaracağımızın sinyalini vermişti, çünkü oyuncularımın çoğu bu yıl için daha çok çalışarak ve inanarak bu başarıyı yakaladı.”

Son olarak sponsorlarına teşekkür eden ve herkese örnek olmasını bekleyen Kayalp, bu işi yaparken yorulduğu zamanlarda devam etmesi için sponsorlarının destek olduğunu belirtti.

Türkiye Grub Maç Finalistleri:

İzmir Rota koleji, İstanbul Kayı Okulları, İstanbul Ted Koleji, Ankara Maya Koleji, Kıbrıs Namık Kemal Lisesi, Ankara TVF Spor Lisesi, İstanbul Doğa Koleji, Ankara Okyanus Koleji

Sponsorlar:

Gazimağusa belediyesi, Dağlı Sigorta, Halil Tölük-Şifa Ayakkabı, Oykan Petrol, İlarma Market, Kasap Mehmet Güder, Nejat iyican, Asım Gülol,Cyprus Computer, Kurtuluş Fellahoğlu, Aypar Market, Esen Market,Turgut Çevirgen, Magem Yetişkinler, Enn Store, One Shot Coffe, Tözün temizleme, Yahat Ticaret, Tekant Market ve Egevet Kıbrıs Ltd.