Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günleri kapsamında düzenlenen “Bilimle Daha İleri” konulu kısa video yarışmasının finali başladı.

Yarışmada 4 okul finale kaldı.Okullar sırasıyla;

1)Polatpaşa İlkokulu
2)Alayköy İlkokulu
3)Serhatköy İlkokulu
4)Yeniboğaziçi Yakın Doğu Koleji

Halk oylaması aşaması, 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 8 Şubat 2024 mesai bitiminde (17:00'de) sona erecektir.

Ödül ise çok kapsamlı spor salonu olacak.

WhatsApp Image 2024-02-05 at 14.32.35WhatsApp Image 2024-02-05 at 14.32.35 (1)WhatsApp Image 2024-02-05 at 14.32.35 (2)Okul ögretmenleri önderliginde ve ögrencilerin Çalışmalarıyla Avrupa Birliği tarafindan desteklenen Bilimle Daha ileri: "Deneyler" konulu 4. YouTube Kanali ve Kisa Video Yarışmasında büyük bir başarı elde ederek finale kalmıştır! Finale kalan deney videolarinin listesi ekte bilgilerinize sunulmustur.Yarışmadaki bir sonraki aşama, halk oylamasıdır.
Basvuru Rehberinde de belirtildiği üzere; ilk (jüri) degerlendirme %70'ini oluştururken, geriye kalan %30'luk kisim AB Bilgi Merkezi web sitesinde ( www.abbilgi.eu) yapilacak olan halk oylamasini kapsayacaktır. Halk oylaması aşaması, 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 8 Şubat 2024 mesai bitiminde (17:00'de) sona erecektir. 5 Şubat 2024, Pazartesi günü halk Oylamasının baslangıcına dair duyuru AB Bilgi Merkezi web sitesinde ve sosyal medya kanallarından yapılacaktır. Akabinde sistem açılarak; oylama resmi olarak başlatılacaktır.

Halk oylamasının sadece AB Bilgi Merkezi web sitesinde (www.abbilgi.eu) yapılacağını ve sadece bu sayfada yapılan oylamanın dikkaete alınacağını önemle belirtiriz. Halk oylamasının ardından AB Bilgi Merkezi, jüri değerlendirmesi ve halk oylamasından elde edilen oylar doğrultusunda her kategori icin birinciyi tespit edecektir. Akabinde, AB Bilgi Merkezi tarafından tüm finalistlerimizi davet edeceğimiz, birincilik ve jüri özel ödülünü vereceğimiz bir Ödül Töreni düzenlenecektir.Tören tarihi kesinleşir kesinleşmez, yer ve saat bilgileri tarafiniza ayrıca bildirilecektir.

https://www.abbilgi.eu/tr/oylama

Yukarıdaki linke tıklayınız.İlkokul kategorisinde POLATPAŞA İLKOKULU " SU" videosuna oy veriniz.Videonun ALTINDAKİ MAVİ ALANI beğenmeniz gerekmetedir.