Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, bakanlığa bağlı merkez daire ve kurumları ziyaret ederek, personelle bir araya geldi.

Bakan Berova’ya bakanlık bürokratları da eşlik etti.

Maliye Bakanı Berova, çalışanlarla bire bir görüşerek, talep ve önerilerini dinledi; aynı zamanda yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Halkın en fazla ilgi gösterdiği bakanlıklardan birinin Maliye Bakanlığı olduğunun altını çizen Bakan Berova, vatandaşın memnuniyetini artırmak ve işlerin daha etkili bir şekilde yürütülmesi için verimli çalışmaya odaklandıklarını vurguladı.

Kurumsal hafızanın önemi konusuna da dikkat çeken Maliye Bakanı Özdemir Berova; “Takım arkadaşlarımla tanışmak, çalışmalarını yerinden incelemek, bilgiler almak ve taleplerini dinlemek için sizleri ziyaret etmek istedim. Çünkü kurumsal hafızayı ve çalışma barışını önemsiyorum. Biliyorum ki, huzurlu ortamda çalışmak, kişinin kendini mutlu hissetmesi işinde daha başarılı ve verimli olmasını sağlayacak, bu da vatandaşımıza yansıyacak, vatandaşın işi zamanında ve hızlı bir şekilde ilerleyecektir” dedi.

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, önümüzdeki günlerde bakanlığa bağlı diğer birimleri de ziyaret edeceğini ve çalışanlarla bir araya geleceğini belirtti.