Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, oyunculuktaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Öyle ki Pınar Deniz güzelliğiyle son olarak yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ın da başını döndürdü.

Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen sonrasında adı Hande Erçel'le anılan Kaan Yıldırım'ın aşkı kısa sürmüştü. Yıldırım, yaklaşık 1 yıldır güzel oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşıyor.

Sürpriz aşkı ise Instagram paylaşımındaki detay ele vermişti. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bombaba gibi düşmüştü.

Kaan Yıldırım ile doludizgin bir aşk yaşayan Pınar Deniz, aradığı mutluluğu sonunda bulmuştu.

Aşkları tam gaz devam çift, bu yaz bol bol tatil yaptı. Yıldırım ile Bodrum'a giden Deniz, ardından Yunanistan, İtalya ve son olarak da İngiltere'ye gitmişti.

Sezonun yorgunluğunu yurtdışında atan güzel oyuncu, sosyal medyadan da bu anlarını yayınlamıştı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkında bomba bir gelişme yaşandı.

"EVLİLİK TEKLİFİ ALDI"

Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ı etiketleyerek "işte öyle birşey ... 06.08.2023" notuyla ağlarken çekilmiş bir karesini paylaştı. Pınar Deniz'in bu paylaşımı sosyal medyada evlilik teklifi aldığı yorumlarına neden oldu.

Kaan Yıldırım ile bir süredir aşk yaşayan Pınar Deniz, aileye girmişti. Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım ile aralarından su sızmayan Deniz, bu kez de yakışıklı oyuncunun annesi Seyhan Yıldırım ile Instagram'da takipleşmeye başlamıştı.

Deniz ve Yıldırım'ın aşklarına ilk onay verenlerden biri de abla Nilüfer Yıldırım olmuştu. Hatta abla Yıldırım ve Deniz sosyal medyadan birbirlerini takibe başlamıştı.

"NİKAH BEKLİYORUZ"

Güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeniler atan Nilüfer Yıldırım ve Pınar Deniz'in aralarından su sızmazken, Deniz bu kez de anne Seyhan Yıldırım ile gönlünü kazanmıştı.

Abla Nilüfer Yıldırım ile sık sık bir araya gelen ve fırsat buldukça görüşen Pınar Deniz, anne Seyhan Yıldırım'la da görüşmeye başladı.

Bu arada Kaan Yıldırım ile ilişkileri evliliğe doğru giden Pınar Deniz, anne Seyhan Yıldırım'ı da sosyal medyadan takip etmeye başladı.

Güzel oyuncuya, "Aileye girdin", "Yakında nikah bekliyoruz" ve "Müstakbel kayınvalidenin de gözüne girdin" gibi yorumlar yapıldı.