(16.05.2026...MHA...) Ülkede 667 gündür kaçak, evinde uyuşturucu madde bulundu, mesele kapsamında 3 kişi tutuklu.

İskele’de, 2 şahıstan şüphelenen polis, yaptığı kontrolde, R.E. isimli şahsın 667 gün izinsiz ikamet ettiğini belirledi. Soruşturmayı genişleten polis, 1 gram uyuşturucu madde de ele geçirdi ve R.E., M.Ç. ile İ.D.’yi tutukladı

Mahkemeye olayla ilgili bulguları polis memuru Doğukan Aktaş aktardı. Aktaş, İskele’de, bir polis ekibi tarafından şüpheli görülen R.E. ve M.Ç.’ye muhaceret kontrolü yapıldığını ve R.E.’nin ülkede kaçak olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Zanlıların evinde de arama gerçekleştirildiğini ve zanlı 3 İ.D.’nin de evde tespit edildiğini anlatan Aktaş, 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini belirtti. Aktaş, soruşturmanın sürdüğünü aktardı ve zanlıların tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç İzzet Erkanlılar, zanlıların 2 gün tutuklu kalması yönünde emir verdi. (MHA)