Dernek sekreterliğinden edinilen bilgilere göre , 13 ekim tarihinde AEK Arena stadında oynanacak maça gitmek isteyen sarı lacivert’li taraftarlar çekilen kuranın ardından belli olduğu ilk andan itibaren derneğe yoğun talepte bulundukları belirtildi.

Dernek başkanı Duygu Komsuoğlu , maç programı belli olduğu andan itibaren yoğun bir tempoda maç organizasyonu için derneğin çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Komsuoğlu, maçın onanacağı AEK Arena stadına bir keşif yaptıklarını , maça gidecek olan dernek üyelerinin ve taraftarların güvenli bir şekilde gidiş dönüşleri organize ettiklerini belirtti. Başkan Komsuoğlu AEK Arena stadının kapasitesinin az olduğunu belirterek , UEFA kararlarına göre yüzde 5 lik bir kısmın deplasman tribünü olarak verileceğini , gelen taleplerin göre temin edilecek olan biletin çok üstünde olduğunu söyledi. Ön talepleri halen devam ettiğini söyleyen başkan Komsuoğlu , önümüzdeki günlerde organizasyonun belli olacağını ve buna göre duyuruları paylaşacaklarını da söyledi.

Dernek Genel Sekreteri Burçin Aliusta ise ön taleplerin devam ettiğini , maça gitmek isteyen taraftarların

0542 889 1907 Dernek Sekreterliği

0533 869 1907 Burcin Aliusta

0548 833 1907 Ercan İbrahimoğlu

Belirtilen telefon numaralarına istenilen bilgiler vermeleri gerektiğini önemle vurgulardı. Aliusta , imkanların daha iyi olmasını fakat elde olmayan nedenlerden dolayı çok kısıtlı sayıda taraftarı organize edip en iyi şekilde maça götürüp getireceklerini belirterek , KKTC Fenerbahçeli iş insanları derneği olarak bu tarihi maça hazırlandıklarını söyledi.