Texas’ta küçük bir uçak bir evin çatısına düştü. Şans eseri o sırada boş olan evde maddi zarar oluştu. Küçük uçakta yaralanan üç kişi ise yerel bir hastaneye götürüldü. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ekipler soruşturma sırasında mahalle sakinlerini bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıda bulundu.

SARHOŞ KAPTAN

Missouri’de ise ilginç bir kaza meydana geldi. Yetkililer, sarhoş olduğu iddia edilen bir tekne sürücüsünün Ozarks Gölü kıyısını geçerek bir eve çarptığını doğruladı. Teknede bulunan 8 kişi ise çarpmanın etkisiyle dışarı fırladı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Bölgeye eyalet dışından gelen turistlerin ismi açıklanmadı ancak polis gelenlerin 21- 51 yaşları arasındaki erkek ve kadınlardan oluştuğunu söyledi. 8 kişinin yaralandığı kazada 1 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Polis, kaza anında kurbanlardan hiçbirinin can yeleği veya başka güvenlik cihazları giymediğini kaydetti. Polis tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise tekne sürücüsü Adam Ramirez’in tutuklandığı belirtildi ve sarhoşken tekne kullanmakla suçlandığı aktarıldı.

image-309