Telsim, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl 9. kez düzenlediği Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda, “En İyi Orkestra” ödülünü alan Levent Koleji’nin, okula verilen müzik aleti ödülünün yanısıra, büyük ödül için stüdyo kaydı ve klip çekimi için hazırlıklara başlandı.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Liselerarası Müzik Yarışması’nın çok büyük bir organizasyon olduğunu ve gençlerin gelecek hayalleriyle ilgili yol gösterici olduğunu aktardı.

Tanpınar; “Yıllardır düzenlediğimiz müzik yarışmamızın, her geçen yıl daha çok büyüdüğünü görmek, yarışmaya katılan gençlerimizin müzik yolunda ilerlediklerine şahit olmak, sahnedeki çoşkuları ve heyecanlarını hep birlikte yaşamak bizleri inanılmaz mutlu ediyor.

Telsim olarak hayata geçirdiğimiz bir çok projemiz var, bu yarışmamız da en çok ses getiren ve iyi ki yapmışız dediğimiz ve her geçen yıl büyüyerek devam ediyor olması bizi ayrıca mutlu ediyor.” dedi. 9. Telsim Freezone Müzik Yarışması’nın birincisi Levent Koleji’nin stüdyo çekimlerini çok başarılı bulan Tanpınar, “Gençlerimiz, kendi besteledikleri ve yazdıkları parçayla stüdyoya girdiler. Yetenekleriyle ve müziğe duydukları tutkudan dolayı onları tebrik ediyorum. Şarkının son halini dinlemek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Sorumlu müzik öğretmenleri Ali Akçaylı ve Havva Özdemirağ, stüdyo çekimleri sırasında öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade ettiler. Akçaylı ve Özdemirağ, “Çocuklarımız kendi besteleriyle studyoya girdiler ve bizi 2. kez gururlandırdılar.

İlk bestelerini dinlettiklerinde bizlere yaşattıkları güzel duyguları anlatmaya kelimelerimiz yetmez. Onlar için dileğimiz, yarışmadan aldıkları sonuçla hızlanan başarılarının önü hiç kesilmesin hep müzikle kalsınlar.” dedi.

Stüdyo çekimlerine, kendileri yazıp besteledikleri şarkıyla girmeyi tercih eden Levent Koleji öğrencileri, bu anı çok beklediklerini ve çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Kazanan grubun üyeleri; Solist Simay Vechi, Gitarist Ertan Erdoğuş, Bass Gitarist Ali Arman Küçük, Baterist Halil Tokay ve Piyano’da Algı Sultanoğlu.