Telsim çalışanlarının her yeni yıl döneminde gönüllülük esasıyla gerçekleştirdikleri Dilek Ağacı Projesi’nde bu kez Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ndeki çocuklar için hediyeler alındı.

Hediye teslimi sırasında Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Vodafone İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevim Beşok Esendağlı, KTOÖD Başkanı Günay Kibrit ve üyelerle birlikte Telsim çalışanları bulundu.

GÜNAY KİBRİT:” KTOÖD İLE TELSİM YILLARDIR İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE, FARKLI PROJELERDE EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİRLİKTE YÜRÜDÜ.”

KTOÖD Başkanı Günay Kibrit, tüm Telsim ailesine her yıl yaptıkları “Bu gülümseme sizin eseriniz” adlı projeye destek verdikleri için teşekkür etti. Kibrit, “Telsim olarak vermiş olduğunuz destekten dolayı sizin nezlinizde tüm çalışanlara çok teşekkür ederim. Her yeni yıl çocuklarımıza, gençlerimize, üyelerimize yönelik gülümsemelerine neden olacak hediyeleri sunma şansını bu yıl Telsim ailesi olarak sizler üstlendiniz ve burada hediyelerimizi sizlerle beraber teslim ediyoruz. Ben üyelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile Telsim yıllardır işbirliği içerisinde, farklı projelerde el ele gönül gönüle birlikte yürüdü. Bu yılda böyle bir projeyle biraraya geldik ve çok mutlu olduk. Tüm Telsim ailesine de hayırlı yıllar dileriz. Umarız çocuklarımızın bu gülümsemeleri her daim kalıcı olur.” dedi.

FEVZİ TANPINAR: “BUGÜN ÇOCUKLARIMIZI YENİ YILDA HEDİYELERLE SEVİNDİREBİLİYORSAK NE MUTLU BİZLERE”

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, KTOÖD ile yapılan tüm etkinliklerin aile içi etkinliğe dönüştüğünü ve bundan da çok mutlu olduklarını aktardı. Tanpınar, “Sizlerle birlikte bu etkinliklerde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz, çok keyif alıyoruz, çok sıcak duygular besliyoruz. Öncelikle derneğinizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ve yeni yılda bir nebze de olsa katkımız olursa çok mutlu olacağız. Yeni yıl demek yeni umutlar demektir. Bu yeni umutlar içerisinde eminim ki derneğimizle birlikte çok daha keyifli işler yapacağız. Bugün çocuklarımızı yeni yılda hediyelerle sevindirebiliyorsak ne mutlu bizlere. Tüm Telsim ailesi çalışanları olarak bu etkinliğin içerisinde yer almayı arzuladık ve keyifle hediyelerimizi aldık. Ben bütün arkadaşlarımız adına böylesi bir mutluluğu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Hepinizin yeni yılını Telsim ailesi olarak yürekten kutluyoruz.” dedi.