Telsim'in, Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğinde her yıl düzenlediği Meme Kanseri Farkındalık Ayı seminerinin bu yıl ki konuşmacısı Diyetisyen Eda Gilanlıoğlu oldu.

Etkinliğe, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, Telsim Bireysel İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Gezen, Telsim Teknoloji ve Networkten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Bayram ve Telsim çalışanları katıldı.

222-3

Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, Eda Gilanlıoğlu’na ve Raziye Kocaismail’e bu özel etkinlikte Telsim çalışanlarıyla birlikte oldukları için teşekkür etti. Tüz, Telsim olarak çalışanlarının sağlığına her zaman önem gösterdiklerinin altını çizerek, özellikle kadın çalışanların kontrollerine teşvik edebilmesi için uzun yıllardır sağlık sigortalarının içerisine mamografiyi de eklediklerini aktardı.

4 (1)-1

Raziye Kocaismail, Telsim'in yarattığı bu farkındalıktan dolayı Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz'e teşekkür plaketi taktim etti.

Kocaismail, uzun yıllardır işbirliği içerisinde olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

MEM KANSERİ HAFTASI

Kocaismail, “Telsim’i artık kendi ailem gibi hissediyorum. Bu dernek kurulduğu yıllarda çok zorluk gördük, kanser hastalarının gizlendiği süreçleri ve ailelerin zorluklarını gördük. Geç teşhis koyulduğu için %95 kaybettiğimiz hastalardan bugünlere geldik. Şimdilerde erken teşhisle iyiyleşen hastalarımızın olduğunu söylemek büyük mutluluk. Özellikle Telsim gibi kocaman güzel bir kuruluşun kadın çalışanlarına sağlık sigortasında mamografiyi eklemeleri, erken teşhis konusunda çok daha güzel yerlere geleceğimizi gösteriyor. Dilerim ki Telsim’in hareketi örnek teşkil eder ve her kurum çalışanlarına bu kapıyı açmış olur. Kanser sadece bir kelime değildir, özellikle de erken teşhis bir slagon değildir. İnanın ki hayat kurtarıyor. Lütfen kontrollerinizi yaptırınız.” dedi.

111-3

Böyle güzel ve anlamlı bir söyleşiye davet edilmekten dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Diyetisyen Eda Gilanlıoğlu, “Kanser Sadece Bir Kelime!” dir adlı sunumunu Telsim çalışanlarına anlattı. Doğru beslenmenin kanserle ilişkili olduğuna dikkat çeken Gilanlıoğlu, “Kilo verdirmekten ziyade sağlıklı yaşamayı seçmeyi, sebzelerin vücudumuz için önemini, her türlü şekerin zararlı olmadığını fakat fazla tüketimin her zaman zararlı olabileceğini aktarmaya çalışıyorum ve bunu aşılıyorum. Hazır yiyecekler değil her zaman taze tüketim çok önemlidir. Lütfen sağlığınız için bunlara önem gösterelim. Kanser herkesin başına gelebilir fakat erken teşhis etmemiz ve korkmadan bunun üstüne gitmemiz çok önemlidir.” dedi