Hasan Küçük, Türkiye Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerini değerlendirdi. Kanal T'de katıldığı "Gökçe Örnekal ile Hayata Dair" programında konuşan Küçük, Cumhur İttifakı'nın seçimlerdeki başarısını "Yeni yüzyıl zaferi" olarak nitelendirdi ve "Daha güçlü TC, daha güçlü KKTC" vurgusu yaptı.

Seçim sonuçlarının halk iradesiyle ülkenin geçmişine bir not düşmek anlamına geldiğini belirten Küçük, ileriye dönük hedeflerin somut projelerle halkla buluştuğunu ve Türkiye'de büyük bir demokrasi örneği ortaya çıktığını ifade etti.

Küçük, önemli olanın sadece sandıktan çıkan oy değil, "yüreklerdeki oy" olduğunu vurgulayarak Türk milletinin, Kıbrıs Türkü'nün varlığı, bağımsızlığı ve egemenliği için mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. AK Parti'nin ve Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı" sloganıyla yürüttüğü propaganda kampanyasını ise yeni bir Türkiye'nin arzulandığı şeklinde yorumladı. Küçük'e göre, bu duygu ve düşüncelerle millî bekaya inanan herkes büyük bir katılım göstererek sandıklara koştu.