Sanatçı, oyuncu, manken-model, fenomen ve Influencer'ların gözdesi olan ünlü saç stilisti Yakup Yıldır, Türkiye'nin her yerinde ve dünyanın en metropol ülkelerinde hizmet vererek adını tüm dünyaya duyurmak istiyor…

İstanbul ve Lüleburgaz’da hizmet veren ve ünlülerin saç stilisti olarak tanınan Yakup Yıldır, Türkiye'den sonra dünyaya açılmayı hedefleri arasına aldı. Daha önce birçok ünlü isimle çalışan ve çalışmaya devam eden Yıldır, İstanbul’da gerçekleşen bütün kültür sanat etkinliklerinde saç, makyaj ve bakım konusunda tercih ediliyor.

Türkiye'nin en ünlü saç stilisti olarak adını duyuran Yakup Yıldır, düşüncelerini ifade ederken şunları belirtti: “İstanbul ve Lüleburgaz’a yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizi kendi yerimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Birçok ünlü ile çalıştığımız için ayrıca gururluyuz. Öncelikle hedefim; dünyada özenle seçilmiş birkaç ülkede şube açmak. Bu tabii ki bir ekip işi. Tek başıma hiçbir şey başaramazdım. Arkamda benimle birlikte çalışan çok yetenekli insanlar var. Ekibimi ve ülkemi çok seviyorum. Kuaför, bakım ve saç stilistliği alanında bir Türk'ün adını dünyaya duyurmak için sabırsızlanıyorum. Beni seven ve destekleyen herkese minnettarım” dedi.

Lüks, kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile büyük emek veren ünlü saç stilisti Yakup Yıldır, aynı zamanda kapılarını depremzedelere de açtı. Yıldır ve ekibi tüm depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor. Kahramanmaraş merkezli depremden hemen sonra ekibiyle beraber bölgeye de giden ünlü isim, oradaki kadın erkek ve çocuk tüm depremzedelerin bakım ihtiyaçlarını karşıladı, çocuklara hediyeler dağıttı.