Girne’de Narkotik Operasyonu: 02.05.2024 tarihinde saat 15:00 sıralarında, Dr. Halim Hocaoğlu Caddesi’ndeki Otobüs Terminali'nde gerçekleşen operasyonda, park halindeki araç içerisinde şüpheli olarak görülen I.O.O.(E-24) isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada, toplam 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Ayrıca, hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 50 Stg., 200 ABD doları ve 800 TL nakit para emare olarak alındı. İlgili şahıs tutuklandı ve soruşturma devam ediyor.


Güzelyurt’ta Uyuşturucu Operasyonu: Aynı gün saat 15:30 sıralarında, Güzelyurt’ta C.D.(E-26) isimli şahsın ikametgahında gerçekleşen operasyonda, saksılar içerisinde ekili toplam 5 kök hintkeneviri türü bitki ve yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. S.E.T.(E-23) isimli şahıs tutuklandı ve soruşturma devam ediyor.


Girne’de Trafik Ekiplerinin Operasyonu: 03.05.2024 tarihinde saat 01:00 sıralarında, Muammer Karaca Sokak’ta gerçekleşen operasyonda, araç içerisinde şüpheli hareketler sergileyen S.N.(E-26) isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. İlgili şahıs tutuklandı ve yapılan muhaceret kontrolünde ülkede yasal statüsü olmadığı halde ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

Editör: Aynur DIRAĞAN