Universal Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gök,ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Kariyer ve İşletme Topluluğu’nun düzenlediği Fintech ve Bankacılık adlı seminere konuk oldu.

02 Kariyer

Universal Bank’ın üst düzey yöneticileri ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlüğü de konuklar arasındaydı.

01_Kariyer

Yücel Gök, 20 yılı aşkın bankacılık kariyerinde 15’i aşkın bankada edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Kendi yönetici bakış açısı ve kariyer yolculuğu, bankacılığın dünü ve bugünü konuları üzerine başlayan seminer, daha sonra Kuzey Kıbrıs’ta bankacılık, finansal teknolojilerin bankacılık sektörüne devrim niteliğindeki etkileri ile devam etti.

Bahsi geçen finansal teknolojiler arasında, blokzincir, dijital bankacılık, şubesiz bankacılık, veri analitiğinin önemi ve siber güvenlik dikkatleri çekti.

Yücel Gök’ün Universal Bank ile çıktığı değişim ve dönüşüm yoluna,kurumsal kimliği ile tekrar yapılanan bankaya ODTÜ’lü öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular arasında, Yücel Gök’ün kişisel kariyer yolculuğu, Universal Bank bünyesinde eğitim platformu,staj ve iş imkanları, artırılmış gerçeklik ile bankacılık gibi konular yer aldı.

Kariyer ve İşletme Kulübü hediyelerinin takdimi ile son bulan seminer sonrası Yücel Gök ve ekibi ODTÜ’lü öğrencileri dinledi, destek olabilecekleri projelerin altını çizdi.