(07-03-2023…MHA)

   Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan V.K. tutuklandı.

   Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen bugünkü duruşmada, meselenin olgularını Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan Emin Özbilen, aktardı.

   Tanık polis Emin Özbilen, zanlının 3 Şubat 2023 saat 23:50 E.V.A isimli kadının arkasında yaklaşıp, adı edilenin kalçasına vurup okşadığını, 1 Mart 2023 ‘te ise saat 01:00 K.S isimli kadının cinsel organına dokunarak her iki kadına cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.

   Emin Özbilen, zanlıyı incelediği kamera kayıtları sonucu tespit edip tutuklandığını belirtti ve suçunu itiraf eden zanlı aleyhindeki soruşturmanın henüz çok yeni oluğunu anlattı.

   Bölgede benzeri 3 şikâyetin daha var olduğunu anlatan tanık polis, zanlı aleyhindeki soruşturmasını henüz tamamladığını belirttikten sonra tahkikatını salimen tamamlayabilmek için mahkemeden süre istedi. 

   Huzurundaki şahadeti ve talebi değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (MHA)