Nihayet yeni yıl geldi. 2021’i bazılarımız neşeyle bazılarımız hüzünle hatırlayacak. Kimileri için büyük umutlarla başladığı bu yıl hayal kırıklıklarıyla son buldu, kimileri aradı aşkı buldu, kimileri hedeflerine ulaştı, kimileri ulaşmadı. Ancak tüm bunlar geride kaldı ve önümüzde bizleri bekleyen harika bir yıl var! 2022’nin genel olarak iyi bir enerjisi var. Bu yılın daha pozitif olmasını bekliyoruz. 2022 yılı, bazılarımızın hayatındaki fazlalıklardan kurtulduğu yeni kararlar aldığı, bazılarımızın tertemiz başlangıçlar yaptığı bazılarımızın ise çözümsüz kalan konuları çözüp yeniden doğduğu bir yıl olacak. Burçlara göre, yeni yılda bizleri neler bekliyor? İşte 2022 burç yorumları.

1. Koç

2020 burç yorumları içeriğimize Koç burçların ile başlıyoruz. Koç burçları için 2021 yılı yeni başlangıçlar yaptıkları ve iş/yaşam dengesini sağladıkları bir yıldı. Bu yıl ise “yeniden başlama” kavramının üzerine düşündükleri, hayatlarındaki kilit noktalarda tekrara düşüp düşmediklerini sorgulama yılı olacak diyebiliriz. 16 Ocak’ta Mars gezegeninin Yay burcuna geçmesiyle Koçlar için finans açıdan olumlu bir dönem başlayacak. İşlerini büyütmek isteyenler, yatırım yapmak isteyenler ya da terfi bekleyenler için bu tarihin önemli olduğunu belirtelim. Öte yandan Jüpiter’in 13 Nisan’da Balık burcunda geçişi, akademik çabalarınızda başarılı olmanıza yardımcı olacak. Satürn gezegeni bu yılın büyük bölümünde onuncu evinizde bulunduğundan, başarı elde etmek için öncekinden daha çok çalışmanız gerekecek.

2022 yılının başlangıcı, Koç burçlarının hayatlarına bazı zorluklar getirebilir. 2022’nin başından Mart’a kadar olan Satürn ve Merkür kavuşumu, küçük sağlık sorunlarına davetiye çıkarabilir. Mayıs ortasından ağustos ayına kadar Mars’ın Balık burcunda geçişinin bir sonucu olarak sindirimle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel önlemler almanız ve beslenmenizi takip etmeniz gerekir. Mars’ın kendi burcunuzda olması aile hayatınızı büyük ölçüde etkieyebilir, dikkatli olmakta fayda var.

Bu yıl için öneriler: Aynı kararları alıp farklı sonuçlar beklemekten vazgeçmeli, btünü görebilmeli ve yaratıcı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz dünyaya ve yaptığınız işte neye değer verdiğiniz konusunda net olun, ne zaman taviz vermeniz gerektiğini fark edin. İş ve yaşam dengesini kurarak, hayatınızı ön plana çıkarın.

2. Boğa

2021 yılının en şanslı burçlarından biri şüphesiz Boğalardı. Boğalar için 2021 yılı oldukça pozitif ve enerjik bir yıl olarak öne çıktı. 2022 yılında ise yine yeni kararlar ve başlangıçlar sizleri bekliyor. Bazı hikayeler eylemle başlar ve öğrenilen bir dersle biter. Ancak bu yıl, yazmayı bıraktığınız bir hikaye, kendiniz ve ait olduğunuz dünya hakkındaki bir hikaye ile başlıyor. Bu durum özel yaşantınızla ilgili olabilir.

2022 yılında Boğa burçları hayatın çeşitli yönlerinde ortalama sonuçlar elde edecekler. 16 Ocak’ta Mars’ın Yay burcunda geçişi ile şans, hayatınızın önemli yönlerinde size yardımcı olacak. Kariyer alanında olumlu sonuçlar alacaksınız ve profesyonel yaşamınız çiçek açacak. Ayrıca, burcunuzdan onuncu eve yerleştirilen Satürn ile birden fazla gelir kaynağı ortaya çıkabilir. Nisan ayında gerçekleşen birkaç gezegen hareketi ile para biriktirebileceksiniz. Bununla birlikte, bu yıl Ağustos ve Ekim ayları arasında mali durumunuzda birkaç iniş ve çıkış görülecek. 2022 yılının son üç ayı olan Ekim, Kasım ve Aralık ayları ise çocuk yapmak isteyenler ya da çocuklarıyla ilgili kararlar vermek isteyenler için en uygun zaman.

Bu yıl için öneriler: Sizi rahatsız eden, yarım kalan durumları bitirmekten korkmayın. Unutmayın eskisiyi bırakmazsanız yenisi gelmez. Herhangi bir konuya ikinci şansı vermeden önce birkaç kez düşünün. Yaşadıklarınızdan ders çıkarın. Zor kararlar almanız gerekse bile cesaretle bunu sahiplenin.

3. İkizler

2022 burç yorumları listemize İkizler burcu ile devam ediyoruz. 2021 yılı İkizler için bol bol kendileriyle hesaplaştıkları ve dersler çıkardıkları verimli bir yıldı. Bu yıl ise sizleri çeşitli zorluklar ve fırsatlar bekliyor olacak. Bu yıl da öğrenecek ve hem diğer insanlar hem de kendiniz hakkında keşfedeceğiniz birçok şey var. Artık hayatınızı düzene sokmaya hazırsanız, evren bu kararınızda yanınızda olacak.

Ocak-Mart ayları arasında sekizinci evde kendi burcunda olan Satürn, sağlık sorunlarının yanı sıra finansal kayıpları da beraberinde getirebilir. Bu süreç İkizler burçları için zorlu olabilir. 17 Şubat tarihinden Nisan ayına kadar ekrem ağrısı, öksürük, soğuk algınlığı gibi çeşitli sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Bununla birlikte, Nisan ortasından sonra on birinci evdeki değişim, İkizler burçlarının yaşamlarında bazı olumlu değişiklikler yaratabilir. Jüpiter’in Balık burcuna ve onuncu eve geçişi Nisan ve Temmuz ayları arasında akademik anlamda bir hedef belirleyen İkizler burçları için yaşamlarında istedikleri sonuçları elde etmelerine olanak tanıyabilir. Ancak 27 Nisan’dan sonra burcunuzdan dokuzuncu eve geçen Satürn, rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarı elde etmek için daha uzun süre beklemeleri gerektiğini gösterebilir. İş arayanlar ise Mayıs ve Ağustos ayları arasında bekledikleri fırsatı yakalayacaklar.

Bu yıl için öneriler: Bu yıl kendi içinize dönmenizde, tutkularınızı, hırslarınızı keşfetmenizde fayda var. Sezgilerinize kulak verin. Sezginiz, izin verdiğiniz kadar güçlüdür. Unutmayın; daha önce kimse sizin hayatınızı yaşamadı ve bu yüzden hayatınız hakkındaki en doğru kararları siz verebilirsiniz.

4. Yengeç

2021 yılı Yengeç burçları için oldukça keyifli bir yıldı. Maddi anlamda rahatladılar, çözümlemeleri gereken konuları çözümlediler ve kendilerini keşfettiler. 2022 yılı ise Yengeç burçları için aşk yılı olacak diyebiliriz. Kalbi boş olan Yengeçler hayatlarının aşkıyla tanışabilir. İlişkileri olanlar ise ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyabilir. Öte yandan gezegenler, bu yılın başında yedinci evinizde Satürn’ün varlığının hayatta birçok soruna yol açabileceğini söylüyor. Ancak 16 Ocak’ta Mars’ın Yay burcunda geçişi ile kendinize olan güveniniz artacak ve birçok problemden anında kurtulabileceksiniz. 

Nisan ayı ise birçok gezegen geçişi ve hareketinin gerçekleştiği bir ay olacak. Nisan sonundan Temmuz ortasına kadar Kova burcunda geçiş yapan Satürn, finansal hayatınızı büyük ölçüde etkileyecek, ardından Nisan’dan Ağustos’a kadar geçen süre verimli olacak. Nisan ortasında burcunuzdan dokuzuncu evde Jüpiter gezegeninin geçişinden sonra durumlar iyileşecek. Bu durum Yengeç burçlarının Eylül ayına kadar iyi bir gelir elde etmelerine olanak tanıyacak bazı istihdam olanakları yaratacak.

Bu yıl için öneriler: Herhangi bir yaşta hayatınızı değiştirebilirsiniz. Farklı yollara gidebilirsiniz. Kim olursanız olun hak ettiğinizden daha azıyla yetinmeyin. Hayatınızda çözmeniz gereken birkaç gerilim var. Bu gerilim kolay değil ama sizin için her zaman bir kapı aralığı olduğunu unutmayın.

5. Aslan

2022 burç yorumları listemize Aslan burcu ile devam ediyoruz. 2021 yılı aslanlar için çeşitli zorluklarla geçti. Aşk hayatları ise son derece renkliydi. 2022 yılı ise aslanlara bolluk ve bereket getirecek. Güneş’in yılın başında beşinci eve geçişi ile finansal koşullar iyileşecek. Ocak sonundan Mart ayına kadar Mars’ın geçişi ise sağlık konularında olumlu gelişmeler yaşatacak, şifa arayanlar bulacak. 26 Şubat’ta burcunuzdan altıncı evde bulunan Mars, şans ve kısmet evine açı verirken profesyonel hayatınızda büyük başarılara imza atacaksınız. Bununla birlikte, gezegensel kavuşumlar ve hareketler olumsuz olabileceğinden, Aslan burçlarının Şubat ve Nisan aylarında biraz dikkatli olmaları gerekiyor.

Nisan ayı ise Aslan burçları için beklenmedik olaylarla dolu olacak. 12 Nisan’da Koç burcundaki gezegen geçişi, yani burcunuzdan dokuzuncu ev bazı sağlık sorunlarına yol açabilir, bu nedenle dikkatli olun. Jüpiter 13 Nisan’dan Ağustos’a kadar Balık’ta, beşinci eve tam olarak açı verirken Aslanlar için bu dönem şanslı olacak. Sonuç olarak, orta öğretime devam eden öğrenciler akademik çabalarında arzu edilen başarıyı elde edeceklerdir. Bunu takiben, 12 Nisan’dan sonra ise profesyonel anlamda başarılar yakayabilirsiniz. İşyerindeki itibarınız artabilir, terfi alabilir ya da yeni iş teklifleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Nisan ve Eylül aylarında ise ilişkiler ön plana olacak. partnerinizle aranızda uzun zamandır devam eden sorunlar varsa aşabilir, birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Bekarsanız bu dönemde yeni biriyleriyle tanışabilirsiniz.

Bu yıl için öneriler: Kendinizi dinleyin. Neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak anlamak için yalnız kalmanız gereken zamanlarda yalnız kalmaktan çekinmeyin. Geçmişi serbest bırakın ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın.

6. Başak

2021 yılının en şanslı bir başka burcu da başaklardı. Başaklar istediklerini elde ettikleri ve başarılarıyla adlarından söz ettirdikleri bir yıl geçirdiler. Bu yıl da refah ve bolluk onları bekliyor, tabii doğru adımları atabilirlerse. Ocak ayında Mars’ın Yay burcuna geçişiyle Başak burçları 2022’nin başında büyük bir zenginlik ve finansal refah yaşayacaklar. Bununla birlikte, küçük sağlık sorunlarından muzdarip olabilirler. Nisan, Haziran ve Eylül ayları da sağlık açısından endişe verici görünüyor. Kendinizi dikkat etmenizde, iyi beslenmenizde ve ihtiyacınız olduğunda dinlemenizde fayda var.  26 Şubat’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile iş hayatında ya da akadamik anlamda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Mart ayının başında, beşinci evdeki Satürn, Mars, Merkür ve Venüs gibi dört büyük gezegenin ve Oğlak burcunun kavuşumuyla yeni gelir kaynakları ortaya çıkabilir ya da bir yatırım yapmak isteyenler için uygun finansal koşullar sağlanabilir. Nisan sonundan Temmuz ortasına kadar Kova burcundaki altıncı evinizdeki Satürn transiti ile aileleyle ilgili problemler meydana gelebilir.. Öte yandan, yurt dışına giderek eğitim almak isteyen Başak öğrencileri için Eylül ve Aralık sonu arasındaki süre oldukça uygun olabilir. Bununla birlikte Ekim ayıyla birlikte ilişkiler konusunda bir canlanma yaşayabilirsiniz. Bekar Başakların hayatına birileri girebilir, ilişkisi olanların ise ilişkileri güçlenip, derinleşebilir.

Bu yıl için öneriler: Bir işi yapabileceğinizden emin olmanız, onu yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Bu yıl kendi sınırlarınızı test etmek ve sürekli olarak bir yarış halinde olmak yerine hayatı biraz akışa bırakmayı deneyin. Standartlarını çok yükseltmektense ortalamada tutun. Evet, mükemmeliyetçi bir burç olarak her şeyin en iyisini yapabilirsiniz ama buna gerçekten gerek var mı?

7. Terazi

2021 yılı teraziler için bol bol tecrübe edindikleri, yeni dostluklar kurdukları, yeni işlere atıldıkları bir deneyim yılıydı. 2022 yılında ise Terazi burçlarını bekleyen şey başarı. 2022’nin başlangıcı Terazi burçları için hem fiziksel hem zihinsel olarak olumlu etki yaratacak. Kariyer hedefleri varsa buna ulaşacaklar. Ancak aile hayatlarında sıkıntılar olabilir. Mars’ın Ocak ayının ortasında Yay burcunda geçişi, olumlu finansal sonuçlar ve kârlar getirecek. 

Jüpiter’in Nisan ayında Balık burcunda geçişi ise eğitim alanında umut verici gelişmelere olanak tanıyacak. Yurt dışına gitmek isteyenler, iş ve eğitim hayatını planlamaya çalışanlar için Mayıs ve Kasım arasındaki dönem oldukça verimli olacak. Bu sürede planlarınızı yapabilir ve gerçekleştirebilirsiniz. 26 Şubat’ta burcunuzdan dördüncü evde Mars’ın geçişi, öğrenciler için verimli akademik sonuçlar doğuracak. Nisan ayında partneri olan Terazi burçlarının hayatlarında büyük değişimler olabilir. Bekar olanlar ise Ekim ve Kasım 2022 arasında hayatlarının aşkıyla tanışabilirler.

Bu yıl için öneriler: Kendinize ya da başkalarına karşı kayıtsız kalmayın. Sizi kendinizden uzaklaştıran şeyleri keşfedin, bunun için yapmanız gereken şey içinize dönmek. Önünzdeki engelleri aşabilir, kaldıramam dediğiniz ne varsa kaldırabilirsiniz. Yalnızca kendinizi ve içinizdeki gücü keşfedin.

8. Akrep

Akrepler için 2021 mücadelelerle geçti. Zihinleri oldukça doluydu, yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaldılar, zaman zaman kendilerini yalnız hissettiler. Bu yıl da onları karışık mücadeleler bekliyor. 2022 burç yorumları diyor ki; akrepler bu yıl özellikle maddi konulara çok dikkat etmeli. 2022 başından Nisan ayına kadar gereksiz harcamalar yapabilirler. Nisan ayının sonunda, Satürn gezegeninin Kova burcunda geçişi, kariyerinizde, finansal ve aile hayatınızda karışık durumlar yaratabilir. Nitekim Jüpiter’in Nisan ortasındaki hareketi ile finansal koşullarınızda büyük bir iyileşme olacak. Ancak bu rahat bir nefes alabilirsiniz demek değil. Yine de harcamalarınıza dikkat etmeli, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Bununla birlikte, Nisan ayında kendinizi çok stresli hissedebilirsiniz. Bu stres hayatınızın pek çok alanını etkileyebilir.

Olumlu gezegen koşullarının bir sonucu olarak Mayıs ve Eylül ayları arasında maddi anlamda bolluk içinde olacaksınız. Bu kazanımları yatırıma dönüştürebilir, kenara bir miktar para koyabilirsiniz. Ağustos-Ekim ayları arasında ise hem ailenizde hem de yakın çevrenizde sağlık konusunda sorun yaşanabilir, dikkatli olun.

Bu yıl aşk hayatınız da inişli çıkışlı. Yine Nisan aylarında sevgilinizle aranızda küçük meseleler yüzünden tartışmalar çıkabiir.  Ancak, ilişkinize güvenmeniz ve büyük kavgalara yol açabilecek tüm sorunları çözmeniz gerek. İlişkiler için en ideal zaman ise Eylül ve Kasım ayları.

Bu yıl için öneriler: Kendinizle ilgili çözemediğimiz konularla artık yüzleşme vakti geldi. Gerçek kişiliğinizi görmezden gelmeyin. Sorunlarınızı başkalarıyla maskelemek yerine onlarla yüzleşin. Bunu yapabilecek güce sahipsiniz. Kendinizle barışmadığınız sürece mutlu olamazsınız.

9. Yay

2022 burç yorumları listemize Yay burçları ile devam ediyoruz. 2021 Yay burçlarını deirn düşünmeye sevk etti, Bazıları geçmişe takılı kaldı bazıları ise 2020 yılında yakaladığı ivmeyi bırakmadı ve hız kesmeden hayatına güzellikleri çekmeye devam etti. 2022 yılında ise Yay burçlarını yüzleşme bekliyor. 2022 yılının ilk birkaç ayında Yay burçları kim dost kim düşman görecekler. Hayatlarından bazı insanları çıkarmak zorunda kalabilirler, bu durum onları duygusal olarak yıpratabilir. Ancak kendilerini toparlamaları çok da uzun sürmeyecek çünkü bu yıl finansal anlamda onlar için son derece olumlu olacak. 2022 yılının başında Ocak ayında Mars gezegeni Yay burcuna geçiş yapacak. Bu durum koşullarınızı iyileştirmenize yardımcı olacak. Öğrenciler ve akademik kariyer yapmak isteyenler için de yine yılın başlangıcı iyi bir zaman.  Şubat’tan Haziran’a kadar sıkı çalışırsanız sonucunu alacaksınız.

Mars’ın bu yılın başında Yay burcunda geçişi zihinsel endişelere ve strese yol açabileceği gibi, Mars’ın yedinci evde olması aile hayatında tartışmalara neden olabilir. Evlilik ve aşk hayatınız hakkında ise, Ocak ayında Güneş’in Oğlak burcunda geçişi ve aynı burçta Satürn ile kavuşum yaratması, siz ve sevgiliniz arasında sorunlara ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendinizi kontrol etmeli, düşünmeden konuşmamalısınız.

Nisan ve Haziran ayları arasında Jüpiter’in kendi burcundaki Balık’ta geçişi işleri tersine çevirebilir. Haziran’dan 20 Temmuz’a kadar evlilik hayatınızda büyük gelişmeler yaşayacak ve bunun sonucunda Jüpiter gezegeni burcunuzdan dördüncü evde konumlandığı için 2022’nin son evresinde evlilik mutluluğunun tadını çıkaracaksınız. Profesyonel hayatınızdan bahsetmişken, Kasım ayından itibaren yeni istihdam kaynakları ortaya çıkacak. Sağlık açısından, Haziran ayında altıncı evinizde Venüs’ün geçişi nedeniyle, Ekim ayına kadar herhangi bir büyük hastalığa yakalanmamak için dikkatli olmalısınız.

Bu yıl için öneriler: Yay burçları, tutkulu ve şanslı kişilersiniz. Kendi çıkarlarınız için cesur hamleler yapmaktan korkmamalısınız. İyimserliği ve fedakarlığı bırakmanız gereken bir nokta var. Kalıplarınızın dışına çıkmaktan korkmayın.

10. Oğlak

2022 burç yorumları listemize Oğlak burçları ile devam ediyoruz. Bu yıl Oğlak burçları için her şeyin iyi gittiği bir yıl olacak. Sosyal çevreniz değişecek, işinizde ve ikili ilişkilerinizde mutluluğu bulacaksınız. Nitekim bu hiç sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yıl inişler ve çıkışlar yaşayacaksınız. Nisan ayındaki transit hayatın çeşitli yönlerinde zorluklar getirebilir. Eğer iyice düşünüp, mantıklı kararlar verebilirsiniz krizleri fırsata çevirebilirsiniz.

Mars’ın burcunuzdan 12. evde geçişi, para biriktirmede engellere yol açabilir. Ancak iş insanları ve tüccarlar için Eylül ayından yıl sonuna kadar geçen süre verimli görünüyor. Nisan ayında Satürn’ün Kova’daki geçişi küçük sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle beslenmenize dikkat edin ve sporu hayatınızın bir parçası haline getirmeye çalışın. Ayrıca Eylül ve Kasım ayları arasında sindirim veya mide ile ilgili herhangi bir sorunu göz ardı etmeyin ve gerekirse tıbbi yardım alın. Öğrenciler için Ocak ayı boyunca Mars geçişi, ekstra sıkı çalışma ve çaba ile sonuçlanabilir. Öte yandan bu yılın başında bazı ailevi sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Nisan ayında ise hem ilişkisi olanlar hem de bekar olanlar için ufak tefek sorunlar doğabilir. Ancak ağustos ayından itibaren ikili ilişkileriniz tek kelime ile harika olacak. Bu dönemde eşinizle birlikte bir seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

Bu yıl için öneriler: Bu yıl sizin için aydınlanma yılı. Kadere inanmalı, kendinizi akışa bırakmalı ve hayatın size sunduklarını değerlendirmelisiniz. Kısacası olmuyorsa zorlamayın.

11. Kova

Kova burçları 2021 yılında birçok açıdan dönüm noktasına yaklaştı. Şimdi ise bu gelişmeleri tamamlama zamanı. 2022 yılı Kova burçları için sorumluluk yılı olacak. Bu yıl pek çok sorumluluk üstlenecekseniz, ekonomik açıdan bereketli bir yıl sizi bekliyor. Ocak ayında Mars’ın geçişi size finansal olarak fayda sağlayacak. Dört büyük gezegenin, yani Satürn, Mars, Merkür ve Venüs’ün Mart ayının başında bir araya gelmesi, çabaladığınız konularda başarılı olmanıza destek olacak. Bununla birlikte, Nisan ayının ortasındaki gezegen hareketleri sebebiyle dürtüsel kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Bu dönemde fevri davranmamaya dikkat edin. Sağlık açısından iyi bir yıl geçireceğinizi söyleyebiliriz. Ancak zihinsel olarak stres yaşayabilirsiniz. Şubat’tan Mayıs’a kadar olumsuz gezegen hareketleri sonucu dış sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kariyer ve profesyonel yaşamdan bahsetmişken, Mars’ın Ocak ayında Yay burcuna geçmesi iş hayatında büyük başarılar sağlayacak. Ancak Eylül ayından Kasım ayına kadar kıdemlileriniz ve patronunuzla ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz.  Bu burcun mensubu öğrenciler için ise bu yıl verimli geçecek.  Evli kovalar için bu yıl karışık olacak diyebiliriz. Bu yılın ilk günlerinde eşiniz ve onun akrabalarıyla tartışabilirsiniz ve Nisan ayına kadar durumlar düzelmeyebilir. Evli olmayanlar, Jüpiter’in burcunuzdan ikinci evde, yani Nisan ayında Balık’ta geçişi sonucu yeni ilişkilere başlayabilirler.

Bu yıl için öneriler: Bazı şeyleri kaybetmekten korktuğun için doğru adımları atmamak seni yıpratır. Kendin için en doğru kararları vermeli ve cesaret göstermelisin. Hayatındaki sorunları ancak böyle çözebilirsin.

12. Balık

2022 burç yorumları listemizin son sırasında ise Balıklar var. Balık burçları bu yılın en şanslıları arasında. Özellikle finansal anlamda toparlanacağınız bir yıl, uzun süredir devam eden sorunlardan kurtulacaksınız. Nisan ayında Satürn’ün on birinci evden onikinci eve yerleşmesi yeni gelir kaynaklarının ortaya çıkmasını sağlayabilir. Ağustos ve Ekim ayları arasında sürekli değişen gezegen yerleşimleriyle, hayatınızda birçok finansal iniş ve çıkışlara tanık olacaksınız. Kariyer açısından, Balık burçları istedikleri şeyi elde edecekler. Jüpiter’in Nisan ayında Balık burcunda geçişi, meslektaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır. Terfi alabilir ve arzu edilen bir gelir artışı elde edebilirsiniz.

Rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrenciler, sıkı çalışırlarsa sınavlarında başarılı olacak. Aile hayatı açısından, Nisan ayının son günlerinde onikinci evdeki Satürn’ün burcunuzdan geçişi, ailenizden uzaklaşmanıza neden olabilir.  Mayıs-Eylül ayları arasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

İlişkiler konusunda ise bu yıl oldukça parlak. Bu yılın başından Mart ayına kadar evli çiftler için son derece iyi geçecek. 21 Nisan’dan sonra evli çiftler arasında bir yenilik duygusu hakim olacak. Hayatında biri olmayan balıklar ise aniden hayatlarının aşkıyla tanışabilir.