Koç

Eğitim, daha fazla gelişim ve sınırsız bilgi arayışı içinde olabilirsiniz. Resmi daireler ve evrak işlerinde kolaylıklara erişebilirsiniz.

Boğa

Halihazırda eşinizle olan sorunlarınızı kendi içinizde halletmek isteyebilirsiniz fakat paylaşmakta yarar var, pratik çözümler bulabilirsiniz.

İkizler

Partnerinizle daha yakın olmak, ilişkinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Romantik ve hoşnut edici sürprizler olabilir.

Yengeç

Çalışma ortamınızda rahatlatıcı gelişmeler olabilir. Detay gerektiren başlıklarda iş birliği yapmanızı tavsiye ederim.

Aslan

Keyfî harcamalara, estetik düzenlemelere ve hoş yemeklere zaman ayırabilirsiniz. Ev yaşamı ve dekorasyonla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Evinizi güzelleştirmek, daha huzurlu bir yuva haline getirmek için vakit harcayabilirsiniz. Ailenizle meşgul olmak iyi hissettirebilir.

Terazi

Duygusal yakınlık kurma isteğiniz artabilir, sevdiklerinizle olmak için telefon görüşmeleri yapabilir ve kısa seyahatlerde bulunabilirsiniz.

Akrep

Kendinizi iyi hissettirecek ve hoşnut edecek eşyalar alabilirsiniz. Çok istediğiniz fırsatlar önünüze gelebilir.

Yay

Hayatınızdaki kadın figürlerin desteğini alabilir ve olduğunuz kişi ile daha barışık bir hale gelebilirsiniz.

Oğlak

Olayların ortasında olmak yerine arka planda kalmayı tercih edebilirsiniz. İletişim ağınızın aktif olması işinizi kolaylaştırabilir.

Kova

Kaynaklarınızı finanse edebilmenize yardımcı toplantılarda bulunabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Önceliğiniz hitap ettiğiniz arkadaşlarınız olabilir.

Balık

Kariyerinizi etkileyen kararlar alabilir, bu kararları ebeveyn ve otoritelerinizin onaylar nitelikte olması sizin için önem teşkil edebilir.