Koç

Hedefinize ulaşmak adına bir beceri geliştirmek için olasılıkları değerlendirin ve yapılması gerekenleri yapın. Hadi kalkın çalışın.

Boğa

Uzlaşmaya hazırsanız, ihtiyacınız olan destek mevcuttur. Ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda dürüst olun bugün.

İkizler

Maddi, manevi her alanda durumunuzu korumak için yarım kalan konuları çözün derim. Ve bugün gereksiz muhabbetlerden uzak durmalısınız.

Yengeç

Birinin size ek sorumluluklar yüklemeye çalışmasını beklemeyin. Bitirilecek işler varsa bir an önce yapın ve bitsin. Rölantide kalmayın derim.

Aslan

Eski planlarınızı ve hedeflerinizi yeniden şöyle bir kurcalayın bakalım. Güçlü potansiyele sahip yepyeni bir fikirle karşılaşmanız mümkün olabilir.

Başak

Duygusal hayatınızda dikkatli ilerleyin. Kişisel yaşamınızda istenmeyen değişikliklere yol açabilecek yanlış sinyaller verme riskiniz var. Sakin kalın!

Terazi

Bugün çok fazla iş bitirir bir halde kendinizi hissedebilirsiniz. Ancak iyi bir çıkışınız yoksa bu hızla endişeye dönüşebilir. Dikkat!

Akrep

Yapacak çok şeyleriniz varken öyle arkanıza yaslanmayın bugün. Ayrıca, alışılmadık bir kaynaktan nakit veya hediye gelebilir. Şaşırmayın.

Yay

Mevcut yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, bunu telaşa kapılmadan yapın. Ve ayrıca arkanızdan laf ebeliği yapanlar çıkabilir.

Oğlak

Yıllar önce belirlediğiniz bir hedefe şimdi “ulaşmak adına ne yapıyorum?” diye sormanız sizin için bugün iyi bir başlangıç getirebilir.

Kova

Sıkıntılı durumlarınız hakkında tecrübeli biriyle konuşun ama kimsenin sizi emin olmadığınız bir şeye zorlamasına da izin vermeyin.

Balık

Biraz hoşgörülü olursanız her şeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, kendi dokunuşunuz ve uzmanlığınıza güvenmek.