KOÇ: Bugün ne yapacağınızı doğru planlayın. Yeni bir gelir kaynağı, harcamalarınızı rahatlatacaktır. Elinizden geleni yapmaya bakın.

BOĞA: Bugün kişisel ve duygusal hata yapma riskiniz var. Önce planlarınız da değişiklik yapmayı düşünün. Sonra hareket alın derim.

İKİZLER: Harekete geçerseniz ve niyetinizi doğru ortaya koyarsanız, özel hayatınızda olumlu bir değişiklik meydana gelecektir

YENGEÇ: Sırf birini etkilemek için imkânsız bir görevi üstlenmekten kaçının. Bunun yerine bugün, ne yapacaksanız az ama öz yapın derim.

ASLAN: En çok sevdiğiniz insanları içeren bir şeyler yapmayı planlayın bugün. Bu sizi daha fazla güvende ve huzurlu hissettirecektir.

BAŞAK: Üzerinde çalıştığınız bir projeye kalite ve derinlik katabilecek bir şeyler yapın derim. Bu anlamda seminer, kurs vb. takip etmenizde fayda var.

TERAZİ: Arkadaşlarınızın, ailenizin veya sevgilinizin sizden ne istediğine yeterince dikkat etmezseniz, huzurunuz bugün tehlikeye girecek gibi duruyor.

AKREP: Kimseyi yönlendirmeyin. Kesin olun ve ilişkinizde gereksiz oyunlar oynamayın. Bu doğrultuda hareket almaya bakın derim.

YAY: İlginizi çeken bir şeye katılın ve yeni arkadaşlar edinmeye gayret edin. Yeniliklerin bugün size iyi geleceğini söylemeliyim.

OĞLAK: Sahip olduğunuz deneyimlerden neler öğrendiğinize odaklanın ve karşılaşabileceğiniz durumu en iyi şekilde faydaya çevirin bugün.

KOVA: Mali durumunuza yakından bakın ve mevcut yaşam tarzınızda parayı dengelemeye yardımcı olacak bazı ayarlamalar yapabilirsiniz.

BALIK: Size ne sorulursa sorulsun veya kimin izlediği önemli değil, kontrolü ele alarak karşılaştığınız her durumu manipüle edebilirsiniz.