Koç

Gelecekte size yük olacak bir şeye aşırı harcama eğiliminde olabilirsiniz. Kredi kartınızı ulaşamayacağınız bir yere kaldırın derim.

Boğa

Birlikte yaşadığınız veya yakın dostlarınızla üzerinize düşeni yaparak evde huzuru korumaya odaklanın. Bugün bencilliğe yer yok.

İkizler

Sesinizi duyurun bugün. Ne istediğinizi veya ne düşündüğünüzü kimse bilmiyorsa, işlerin istediğiniz gibi olmasını bekleyemezsiniz.

Yengeç

Sevdiğiniz birine yardım etmek için bir teklifte bulunmanız sizi ona daha da yakınlaştıracaktır. İlişkiler adına kullanın bugünü.

Aslan

İnisiyatif alın ve yeni bir şeye başlayın. İster kişisel ister profesyonel bir girişim olsun, yapmaya karar verdiğiniz şeyi başarabileceksiniz.

Başak

Cazibeniz ve benzersiz sunum şekliniz, en yüksek parayı ve çok sayıda talebi almanızı sağlayacaktır. O nedenle haftayı planlayın derim.

Terazi

Duygusal bağınızın olduğu biri tarafından üzerinizde yoğun baskı hissedebilirsiniz. Kendi etik kurallarınıza kesinlikle aykırı davranmayın.

Akrep

Yatırımlar veya finansal fırsatlar hakkında ne kadar çok şey öğrenirseniz, mevcut yaşam tarzınızı o kadar iyileştirmeniz elinizde görünüyor.

Yay

Bugün aşk size göz kırpıyor belli ki. Evet kafanız fazlaca bulanık olabilir ama biraz başınızı kaldırıp yakışıklı veya güzellere göz atın bence.

Oğlak

Evde gerekli değişiklikleri yapın, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çocuklarla da zaman geçirmeyi ihmal etmemekte fayda var.

Kova

Aklınıza gelen herhangi bir para kazanma fikrini araştırın ve ilgili insanları takip edin. Pazarlama konusunda biraz kafa yorun bugün.

Balık

Hadi hareketlenin bugün! İlginizi çeken aktivitelere dalın, tanıştığınız insanlardan ve size sunulan olasılıklardan keyif alacaksınız.