Koç

Aile ve aile dostlarıyla ilgili konularda hassas olabilirsiniz. Oysa durum ve koşullara biraz daha yapıcı bir yerden bakarsanız harika bir gün olabilir.

Boğa

Arkadaş, kardeş ile ilişkilere dikkat. Kısa vadeli hesaplarınızı gerçekleştirmek adına elinizden gelenin çok daha iyisini yapabileceğinizi bilin.

İkizler

Eğer bugün para konusunda yapmanız gerekenler varsa yapmanızda fayda var. Kazancınızı koruyun ve değerlendirmeye bakın önünüz bu anlamda açık.

Yengeç

Bugün kendinizle ilgili yapmanız gereken ne varsa yapın derim. Önünüzde iyi bir gün duruyor diyebiliriz. Gülümsediğiniz taktirde sorunlar çözülür.

Aslan

Kendinizi her şeyden izole etme eğiliminde olmanız çok mümkün. Çok üstüne gitmeyin olayların. Kendinizi rahat bırakmanız bugün için iyi olur.

Başak

Kafanız biraz karışmış ve elinizi kolunuzu kaldırabilecek bir halde hissedemeyebilirsiniz kendinizi. Bugün bırakın dağınık kalsın her şey.

Terazi

Kendinizi internet üzerinden sosyal alanda parlatmanız pek mümkün olabilir. Olaylara çok abartılı yaklaşmadığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Akrep

Bugün yeni bir iş, yeni bir olanak kapısı açmaya kendinizi koşullayabilirsiniz. Bu konuda uzman veya deneyimli birinden bilgi almadan karar vermeyin derim.

Yay

Bugün eğer resmi işler yazışmalar falan varsa yapmanız gereken işten kaçmayın yapın derim. Kolay, halledilebilir olacağını söylemekte gökyüzü.

Oğlak

Uzun süreli ilişkiler veya evlilik konularında dikkatli olmanızda fayda var. Her ne kadar olumlu bir gökyüzü olsa da yine de konuşurken baskın olmayın.

Kova

Bugün kazalara dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca iş ve iş arkadaşlarınızla gerilmemeye bakın. Şaka yaparken kantarın topuzunu kontrol edin.

Balık

Bugün var olanı koruyup riske girmeden hareket almanız çok daha doğru. Özellikle spekülatif yatırım mevzularında iyi düşünün derim.