Güney Kıbrıs'ta düzenlenen "Cyprus Championship of Performing Arts 2024" yarışmasında, "Juniors Group Acrobatic Dance" kategorisinde birincilik alan gençlerimizi yürekten kutluyoruz! Kıbrıs Federasyonu tarafından organize edilen bu prestijli yarışmada büyük bir başarı elde eden gençlerimiz, adanın gururu olmuştur.

Gösterdikleri disiplinli çalışma, özveri ve inanılmaz yetenekleri ile bu başarıyı hak eden gençlerimizi tebrik ediyor, gelecekteki tüm girişimlerinde de başarılar diliyoruz. Bu başarının, Kıbrıs'taki gençlerin sanata ve spora olan ilgisini artıracağına ve adanın daha güzel bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Gençlerimizi yetiştiren ailelerini, antrenörlerini , Sergen Özbay Marta Quadros ve yarışmada büyük özverili emeği geçen gençlerimizi , İlem Hasret , Leyla Bozkurt, Tusem ERGEL , Alya Yücelten, Vedia Usanmaz, Simay Çemender, Milda Yürekli , Hüseyin Güney ,Nisan Özer , Laura  Qadros , İzabella Qadros ,  Cennet Kılıç, Nikki Neocleous, Danny Marom , herkesi de tebrik ediyor, Kıbrıs'ın aydınlık geleceği için umut ve heyecan duyuyoruz.