(23-09-2022…MHA)

Dün, 22.09.2022 tarihinde saat 19:00 sularında Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği'nin otel yapımına yönelik düzenlediği eylem ile ilgili yapılan çarpıtılmış haberler oldukça dikkat çekti.

Ajansımıza ulaşan Karaoğlanoğlu Muhtarı Hüdaverdi Tutku, dün gerçekleşen eylem ile ilgili bildiri yaptıklarını, bu bildiri üzerine gelip çekimler yapıldığını fakat hiçbir haber çıkmadığını, çıkan iki haberin de tamamıyla çarpıtılmış olduğunu kaydetti.

Çıkan haberlerde, orada toplamda 70 civarı insan olduğunu ve otel yapılması için düzenlenen bir eylem olduğu ile ilgili yazılar gördüğünü aktaran Tutku, kendisi ile ilgili de “Otel Kıbrıslının birine verilse problem olmaz” gibi bir cümle kurduğu yönünde yazılar yazıldığını, bu haberin asılsız olduğunu kaydetti.

“YERİMİZ YOLUMUZ KALMADI”

Eylem ile ilgili de bilgi veren Tutku, bu eylemin Karaoğlanoğlu’na daha fazla otel yapılmaması adına düzenlendiğini, hali hazırda birçok otelin olduğunu ve dar bir alan kaldığını bu kalan alanın da park vb. yerler olarak halkın kullanımına istediklerini “Daracık bir alanımız kaldı, bu alanı biz kendimiz kullanmak istiyoruz, çıkacak yerimiz yolumuz kalmadı” sözleriyle aktardı. 

Daha önceleri bu konu ile ilgili hali hazırda 1500 imza toplandığını, köy halkının bu konuda hem fikir olduğunu söyleyen Tutku, köyde daha fazla otel istemediklerini vurguladı.

(MHA)