(07-01-2023…MHA)

Bugün 07-01-2022 tarihinde saat 11:00’da Mücahit Komutanları Derneği’nin olağan genel kurulu “Gazimağusa Emekliler Derneği” toplantı salonunda gerçekleşti.

JNGCVMBÖ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ın konuk olarak katıldığı toplantı, divan kurulunun seçilmesi ile başladı.

Faaliyet raporunun okunup, aklanmasının ardından Dernek Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş, konuşmasında binadaki eksikliklerden bahsederken bir asansör yapma çalışmaları olduğunu kaydetti.

NCGFVMBÜ

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın direktifiyle artık mücahit çocuklarının da derneğe üye alındığını kaydeden Ergüneş, yönetim kurulunda gençlere de yer verdiklerini ekledi ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Mali raporun okunup, aklanmasının ardından konukların konuşmalarına geçildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’da gerçekleştirdiği konuşmasına Mücahitlere “sizler biz okul yıllarımızdayken babalarımızın abilerimizin arkadaşları olarak, kahramanlarımızdınız örnek alınan kişilerdiniz bizler için.” sözleriyle başladı.

Baykal Tüneli’nin hayata geçirilmesi ile ilgili hem Mücahit Komutanları Derneği hem de Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile varoluş mücadelemizin bir simgesi olarak Gazimağusa’ya kazandırılması için çalışma yapılacağını kaydeden Uluçay, herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ı kutlayarak ve başarılar dileyerek başladığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Devletimizin en üst makamında, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin refahı ve devamı için, sizlerin verdiği o kutsal mücadelenin devamı için bu devleti daha da ileriye taşımak için uğraş gösteriyoruz.”

SDFGKHJK

Son olarak dilek ve temenniler alınarak toplantı tamamlandı. (MHA)

GFXFCVNM