Koç

Sosyal çevrenizde maddi konularda konuşmalar gelişebilir. Öneri niteliğindeki görüşlerden cımbızla işinize yarayanları seçmelisiniz.

Boğa

Bugün kendinizle ilgili bir gün geçireceksiniz dersem yanlış olmaz. Kendinizi biraz içe dönük hissetmeniz normal o nedenle olabildiğince zaman ayırın aklınıza.

İkizler

İç görünüzde ciddi bir biçimde artış olabilir. Kendinize dair algınızda artış ve her şeyi yeni görüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Algıya dikkat!

Yengeç

Sosyalleşme, yeni insanlarla tanışma isteğinize bugün cevap vermeyin derim çünkü aksayan durumlar söz konusu olabilir.

Aslan

Bugün kendinizi yönetici pozisyonunda tutan insanlardan biraz uzak tutmanızda fayda var. Ani tartışmalara açık bir gün.

Başak

Bugün kendinizi gelecek planları içine atmış olabilirsiniz. Hiç olmadığı kadar gelecek kaygısı duymanız gayet normal. Sakin olmanızda fayda var.

Terazi

Ortak gelirler ve kazançlar konusunda kafanız biraz karışabilir. O nedenle sağlıklı bir karar almak için aceleci davranmamaya gayret edin derim.

Akrep

İlişkiler adına kendinizi bugün daha güçlü hissetmeniz çok doğal. Eğer bu konuda atılması gereken adımlarınız varsa atmanızda fayda var.

Yay

İş ve sağlık konusunda ani sürpriz haberlere açık bir günden geçecek olabilirsiniz. Kendinizi maddi, manevi tamamlanmış hissetmeye bakın.

Oğlak

Bugün aşk ve ilişkiler konusunda beklediğiniz haberler duymanız olası. Kendinizi ne kadar soğukkanlı tutarsanız o kadar iyi.

Kova

Taşınma, yer değiştirme gibi bir düşünceniz varsa bugün bu işler için çok da iyi olmayabilir. Tadilat işlerini de bir iki gün geciktirmeniz faydalı olur.

Balık

Yakınınızdaki insanlarla olan ilişkinizde enteresan gelişmeler olabilir. Dedikodu yapmamaya veya yapılırsa yanınızda muadil olmamaya bakın